Xpander SPLITOVI – Zasto je najbolje kupovati sto vise matrix pozicije?!

Kako bi clanovi Xpandera osetili sta je Xpander, i kakva je buducnost svih clanova koji su vec usli i onih koji ce tek uci, i da nikad ne pozele da izadju, odlucio sam da u matrici M1 u X2 postavim ukupno 15 levela za prvi split. Sa velikom radoscu predstavicu Vam sustinu i dugovecnost Xpandera. U daljem objasnjenju shvaticete sta su 3 splita u Xpanderu – krvotok Xpandera. Svaka matrica u Xpanderu, konkretno sada zadrzacu se na X2 (na isti nacin radi i X1) ima ogranicen broj levela. Matrica u fazama prati 3 splita kako bi kao sto uvek ponavljam svi podjednako zaradice iz matrixa, neko pre neko kasnije, jer svaka pozicija zaradjuje isto.

Zamislimo da je nasa matrica jednostrani trougao, kako da je okrenes sve stranice su jednake. Zamislite da je trougao zatvoren i ima malo vode, kako god da ga okrenes voda je na istoj visini, na kome god uglu da lezi. Tako je i sa nasim matricama – jednostrani trougao kad se napuni pozicijama do poslednjeg levela nasa matrica se okrece za 90 stepeni, i to se kod nas zove SPLIT. Kada se nasa matrica prvi put okrene za 90 stepeni to je drugi SPLIT u M1. DRUGI SPLIT je kad se matrica napuni 100% pozicijama. PRVI SPLIT se desava na 50% napunjena matrica i tada automatski se otvara druga matrica M2. Sada rade paralelno obe matrice i M1 i M2, konkretno sada pricamo za X2 (na isti nacin radi i X1).

Desice se sledece kada se otvori M2, a M1 je na 50% napunjena sa poicije: Kao sto svako zeli da u “brzim prstima” kupi poziciju sa sto manjim rednim brojem, kada se M1 priblizi kraju punjenja, svako ce zeleti da kupi sto vise pozicija i bude poslednji u toj matrici. Pitate se zasto?! Jer kad se napuni matrica i kad se okrene za 90 stepeni, oni koji su poslednji sada ce biti na vrhu, i sa punim pozicijama ispod sebe i subscribeom koji ce odmah moci da dobijaju svakog meseca.
Kada svaka pozicija zaradi odredjeni iznos ta se matrica zatvara, zatim se na isti (identicni) nacin radi na sledecim M2 i M3 matricama, zatim na M3 i M4, M4 i M5 i tako u beskonacnost. U svakoj novoj matrici dodaje se po jedan novi level, ako M1 ima 15 levela, M2 ce imati 16, M3 17 levela i sve tako.

Ova matrica je otvorena sve dok i poslednja pozicija ne zaradi unapred odredjeni iznos. Svaka pozicija kada zaradi unapred odredjeni iznos ili 100% prestaje da zaradjuje, i clan za jednu takvu poziciju dobija 1 JollyCoin. Nakon toga zarada od te pozicije ide na poseban racun za prislino cikliranje ciklera. Sve dok svaka pozicija ne zaradi unapred odredjeni iznos, ova matrica postoji a puni se od deljenja novca od M2 matrice. Oko ovoga cemo neki drugi put.

Zamislite stojite u red u nekom marketu na kasi. Red je dugacak i radi samo jedna kasa, i odjenom dodje druga kasirka i pusti da radi i druga kasa, i onda svi oni poslednji predju u drugi red i postanu prvi na drugoj kasi. Tako je i ovde kada se okrene matrica za 90 stepeni oni zadnji zaradjivace vise nego pre, a ovi sto su bili prvi zaradjivace sporije, za razliku od svih drugih matrixa koji nisu deo Xpandera, gde oni poslednji ne zarade ni cent.

SPLIT 3 dogadja se kad 70% od pozicije su zaradili odredjeni iznos i matrica okrece se jos jednom za 90 stepeni i zavrsava se dok zadnja pozicija ne zaradi isti iznos kao i sve pozicije

Zato kako se povecava procenat i priblizava se do 50% i dogodi se PRVI SPLIT tako ce se sve vise kupovati matrix pozicije jer kad bude 50% puna matrica i kad se matrica okrene oni ce biti prvi, tako reci imace ispod admina pozicije i sa vec postojecim punim pozicijama i odamh ce zaradjivati od subscribe. Zadnje pozicije u matricu su vrednije od prve pozicije u “brzim prstima”, jer posle ovog splita odmah imaju pune pozicije.

M1 matrica ide sporo jer jos ljudi ne mogu da shvate system rada Xpandera, zato cemo ovu matricu M1 skratiti na 15 levela, i sto pre doci do splitova kako bi clanovi razumeli i shvatili koliko je Xpander mocna masina za zaradu.
Moja predpostavka je da ce M1 u koliko bi bio kao pre 27 levela, svi splitovi bi bili odprilike za godinu ipo do dve, sad sa 15 levela 3 splita dogodice se za manje od godinu dana. Kada clanovi osete i vide da ovaj sistem zaista funkcionise i kad osete sve splitove i svi oni koji imaju pozicije u M1 garantujem 100% da ce kupiti jos vise pozicija u M2, i u tom slucaju M2 i svaka sledeca matrica splitovace od 2 do 3 meseca a moguce i pre. Zato u svakoj novoj matrici dodaje se po jedan novi level da ne bi doslo do prezasicenja i da ima uvek mesta za nove clanove.

SPLIT 3 dogadja se kada se skupi 70% od odredjeni ukupni iznos i onda se matrica okrece jos jednom za 90 stepena i zavrsava tek kada i poslednja pozicija zaradi odredjeni iznos.
Nadam se da sam uspeo da prenesem sve ono sto mi je u glavi. Zato kazem da ce Xpander biti broj 1 po zaradi, a siguran sam da vec i jeste.

Recimo ako skratimo duzina jednog ciklusa od 3 splita u Xpander na 15 levela, zarada po pozicija bila bi od 2000 $. Svaka pozicija bi zaradila po 2000 $.

Primer: zarada od pozicija u matrixu do 15 levela:
– 10 (5×15$) pozicija u matrixu M1 x 2000$, zarada do kraja treceg splita bice 20.000 $
– Ukoliko su 100 (50×15$) pozicija u matrixu M1, zarada do kraja treceg splita bila bi 200.000$
– Za vece investicije, primer ulog od 9.000 $ (300×15$) zarada do kraja treceg splita je 1.200.000 $

Admin