Upišite svoj pin

Prilikom svake isplate u formular za isplatu se mora upisati Pin koji ćete upisati (izmisliti) na svom profilu. Jako je važno da to uradite prilikom prvog logovanja kako ne biste zaboravili i vraćali se na svoj profil da to uradite, jer bez pina nećete moći dobiti isplatu. Kada ste to završili kliknite na SUBMIT

Dakle idemo redom: 🙂

 

Reinvestiranje

– Jolly5pro vam pruza mogucnost Re-Investa u toku trajanja osnovnog plana ( 30 radnih dana).
– Re-Invest odradjujeti na plavom tasteru koji je lociran u poslednjoj koloni vaseg plana.
Ukoliko ste rešili da uradite REINVEST nude vam se tri izbora: Možete i smanjiti reinvest ukoliko želite podići više novca, Važno je da reinvestirate i zbog toga što ne morate čekati sredu jer se samo tad aktiviraju depoziti koji su dodati sa procesora. U ovom slučaju vaš reinvestirani depozit postaje aktivan dan nakon što je prethodni postao neaktivan.

1. Iznos vase Investicije
2. Iznos vase Investicije + Interes
3. Iznos vase Investicije + Interes + Curent balans ( trenutno dostupan balans na nalogu)

Ponudjeni iznosi su maximum u navedenim kategorijama , medjutim iznos za Re-invest moze biti i manji od ponudjenog , ali ne manji od minimuma ( 10$ ).
– Ponudjeni iznosi mogu da variraju u zavisnosti u kom periodu trajanja plana ste se odlucili na re-invest ( povukli ste na procesor odmrznuta sredstva ili ste napravili Invest u novi Biz plan )
– Na vama je odluka koji iznos birate za re-invest .
Dobrodošli u Jolly5Pro TIM 🙂