Subscribe

U Xpanderu su rešeni svi nedostaci matrixa što postoje, a najveći nedostatak je bio domino efekt, odnosno kad dođe trenutak da se plati mesečni subscribe (predplata) oni koj nemaju ni jednog člana, kad prođe 30 dana, nemaju zaradu, naravno neko će opet platiti iz sopstvenog džepa, ali većina se ne odlučuje na još jednu uplatu. Zbog toga nastaje domino efekat, gde zadnji član ne plaća sponzoru, sponzor zbog toga što nije dobio uplatu ne plaća svom sponzoru, on onom iznad i tako skoro niko ne plaća mesečnu predplatu sve do najvišeg levela iznad.

Zbog toga, svi matrixi u početku rade super, sledećeg meseca može se reči dobro, ali od trećeg meseca počinje da pada euforija baš zbog toga – ne plaća se subscribe i polako taj matrix počinje da tone i na kraju za par meseci i prestane da radi. U svim ovim slučajevima najveću zaradu imaju samo oni koji su prvi usli u taj matrix.

U Xpanderu ovaj problem je rešen i dobro osmišljen tako što od zarade kod svih članova odvaja se novac proporcionalno identično za sve one koji nemaju zaradu nakon 30 dana što praktično u Xpander sistemu i nije moguće ali ako se i to desi sistem automatski plaća subscribe pretplatu sponzoru nakon 30 dana. Tako da član koji jednom plaća 0,06 btc nikad više ne mora da plati iz svog džepa jer subscribe plaća sistem ukoliko dođe do toga da nema članova nakon 30 dana. I zbog toga u Xpander sistemu ne može da dođe do domino efekta i to je jedan od elemenata što ovaj sistem nikad neće pasti. Svako ko uđe sigurno i zarađuje. I svaki mesec može da zaradi više a nikako manje. Zarada u Xpanderu može da bude veća iz meseca u mesec a nikako manja.

Podsticaj za bolji rad:
Svakog kalendarskog meseca u Xpanderu biće 2 top liste
Prva top lista sa 10 nagrađenih biće top lista članova koji imaju najviše referala u tom mesecu. Onaj ko ima najviše članova dobiće nagradu od 500$, druga nagrada 200$, treća nagrada je 100$, od četvrtog do desetog mesta nagrada su po dve pozcije u matrixu (2×0,06btc).

Druga top lista biće lista članova koji imaju najviše pozicija u matrixu u tom mesecu. Onaj ko ima najviše pozicija u tom mesecu dobija 500$, drugo mesto 200$ i treće mesto 100$, od četvrtog do desetog mesta nagrada su po dve pozcije u matrixu (2×0,06btc)

Objašnjenje kod registracije:

1. Svaki član ima svoj referal link i reklamira svoj referal link. Od uplate od 0,06 btc jedna pozicija se otvara u njegovom downlinu od 0,03 btc a druga pozicija ide u globalnu matricu na prvu praznu poziciju gledano sa leva na desno.

2. Svaki novi član koji se registruje u Xpander mora da odabere dali uplaćuje za matrix 0,06 btc ili hoće da uplati samo u cikler.

3. Kada odabere da želi u matrix prvo plaća pa tek onda može ući na sajt, kada odabere cikler onda bira koji cikler od C1 do C6 želi da kupi, plaća, zatim može da uđe na sajt, ali ima pristup delu samo za ciklere.

4. Aktivan član je onaj član koji ima uplatu u matrix od 0,06 btc. U matrixu nema free članova, nema free pozicije, svaka pozicija je plaćena pozicija.

5. Onaj ko je ušao u cikler C1 od 0,005 btc kad mu taj cikler ciklira dobija novu poziciju u isti cikler C1 i ukoliko želi poziciju u matrix preporuka je da uplati zarađenim novcem od prvog cikliranja tog ciklera u cikler C2 od 0,02 btc, jer kad ciklira u C2 cikler dobija novu pozciju u istom cikleru C2 i dobija poziciju u matrixu od 0,03 btc i kad ciklira i ta nova pozicija u cikler C2 dobija još jednu poziciju u matrixu i tako postaje aktivan član u Xpanderu.

6. Zašto je bitno da bude aktivan član u Xpanderu? Zato što kad se otvori Matrix broj 2 za nekoliko meseci prvi dan na pokretanju ovog matrixa imaju pravo da učestvuju samo aktivni članovi, a zna se da svi žele da imaju početne pozicije u matrici pa samo tako bi imali veću šansu da budu na vrhu u drugoj matrici. Onaj ko nije aktivan član kada bude pokretanje sledećeg matrixa može da kupuje pozicije sledećeg dana.

Objašnjenje za otvaranje novih pozicija:
Preporuka je da svaki član ima samo jedan user name, jer na jedan user name može da ima bezbroj pozicija i tako može stići i do nagrade na top listi koju dodeljujemo svakog meseca. U ovu top listu može ući samo aktivni član koji je kupio pozicije sa procesora ili sa balansa, ovde se ne računaju pozicije koje su dobijene automatski. Tako da nije bitno ko se gde nalazi u matrici da bi zaradio nagradu od 500$, 200$ i 100$ ili nove pozicije. Sledeća bitna stvar je da ukoliko imate jedan user name odrađujete samo jedan zadatak dnevno, što više usera odnosno naloga imate imate i više zadataka.
Vaš Admin

Registracija na Jolly5Xpander