Oglasavanje:

U Xpander smo uveli različit način oglašavanja od dosadašnjeg uobičajenog oglašavanja preko referal linka.
Uveli smo da Vaš referal link ide isključivo preko gotovog blog templite. U dashbordu možete odabrati jedan od ponuđenih gotovih templitea za oglašavanje. Postoji opcija da samo šerujete odabrani template koji će automatski biti postavljen na FB, Twiter, Google+ ili da kopirate vas referal link i u folderu na vašem dashbordu odaberete gotovu sliku ili video koji ćete moći da postavite na neki forum. Ni u kom slučaju sami ne radite slike ili video. Zato će svaki član imati referal link na sledeći način: https://username.jolly5blog.com

Ovaj način oglašavanja je jako bitan jer je u Xpanderu uveden obavezni dnevni zadatak. Zbog ovih zadataka fb, twiter, google+ i mnogi forumi biće preplavljeni Xpander reklamama. Da ne bi došlo do blokade linka Xpandera od strane fb, onda niko ne bi mogao da oglašava na fb zbog preteranog oglašavanja, mi smo uveli ovaj način ogašavanja i u slučaju da neko pretera sa oglašavanjem fb bi blokirao samo tog člana a ne sve članove. Stalno će se raditi novi templite, nove fotografije i video snimci.

Što se tiče zadataka.
Šta bi ste vi radili ako Vam program nudi ogroman potencijal zarade??? Da li biste postovali barem jednom dnevno? Ko ne bi?! Šta svi mi radimo na netu kad zaradimo ili reklamiramo svoj posao? Naravno reklamiramo.

Svaki član mora da odradi dnevni zadatak i to 5 zadatka nedeljno ili 20 zadatka mesečno. Ne mogu se uraditi svih 5 ili svih 20 u jednom danu. Kada član odradi zadatak šalje preko menija za zadatke moderatoru, a on odobrava zadatak u roku od 24h. Svaki zadatak biće posebno objašnjen slikama i tekstom. Zadaci su jednostavni i njih smo uradili da budu 99% automatski, na Vama je samo da kopirate link za odrađeni zadatak i postavite ga u određeno polje, i tako šaljete moderatoru. Ukoliko je zadatak dobro urađen moderator odobrava, ukoliko nije treba ga ponoviti i poslati moderatoru. Svaki zadatak Vam oslobađa 5% Vaše zarade. Kada odradite 20 zadatka u roku od 30 kalendarskih dana vama se oslobađa 100% vaše zarade i možete zatražiti isplatu koja ide automatski i u celosti, bez ikakvog limita oko isplate. Vaš oslobođeni novac pre isteka 30 dana možete koristiti isključivo za kupovinu pozicija, dok isplatu možete zatražiti nakon 30 dana i to ide instant.

Da navedem jedan primer: Ukoliko imate zaradu tokom meseca od 20 btc, a vi uradite 16 zadatka to je 80% od vrednosti zarade, ili 16 btc i možete isplatiti samo 16 btc i ništa više. Ostatak od 16 btc do 20 btc ili 4 btc podeliće se podjednako svim članovima koji su radili zadatke a nemaju još uvek zaradu od matrixa ili ciklera, a to su obično u tom mesecu poslednje pozicije.

Zadaci su jednostavni. Vi to radite svakodnevno, a ovo je samo 5 min posla da odaberete jedan zadatak od 5 ponuđenih, da odaberete jedan gotov blog tempite šerujete tamo gde je zatraženo u zadatku (fb, twiter, google+) ili da odaberete određenu sliku i neki tekst postavite na forum. Kada šerujete neki blok samo kopirate link i postavite u polje koje je naznačeno i šaljete moderatoru. Takođe šaljete link foruma gde ste postavili sliku ili određeni tekst. Slične zadatke ste već radili u nekim programima na internetu.
U većini matrixa mesečno članstvo je u proseku oko 30000 članova, mogu reći da će ovde biti x3 najmanje. Kada svako objavi jedan post dnevno preko zadataka, mogu reći da je x3 malo.

Xpander još sad ima članove koji kupuju po 20 pozicija u matrixu, a tek kad budu videli faktički potencijal i stalno dodeljivanje novih pozicija možemo zamisliti koliko brzo će rasti zarada, a kada krenu isplate i dokazi velikih isplata biće još više.
U Xpanderu biće ulagača ne samo sa jednom ili dve pozicije već se najavljuju ulagači koji će kupovati pozicije u vrednosti od 5000$, 6000$, 10000$ znajući koju vrednost ima svaka pozicija u Xpanderu. Znate onda koliko je to pozicija i koliko brzo će ići vaša zarada.

 

 

 

Proizvodi:

Jolly5Pro uspešno radi već 10 meseci. Glavni cilj na kome je fokusiran Jolly5Pro je investiranje u razvoj softvera i aplikacija. Kao jedan veliki projekat koji se pokreće za par dana je Jolly5Xpander, revolucionarni softver ili takozvana mašina on-line zarade, gde se svima garantuje zarada, i ne samo to, osmišljen je tako da nikada ne stane, ukombinovani su matrixi i cikleri u MLM prodaju android aplikacija preko kojih će članovi zarađivati ne samo od matrixa i ciklera nego i od samih aplikacija, u ciklere ubačena je formula koja garantuje da će svako ko uloži sigurno ciklirati za 60 do 90 dana.

Na svako pokretanje nove matrice promovisaće se i nova android aplikacija ili softver. Ovu prvu aplikaciju dobiće svaki član koji uplati u matrix po ceni od 0,06 btc. Zbog što bržeg pokretanja Xpandera, ova aplikacija neće biti postavljena od samog starta, jer se još uvek dorađuje i biće stavljena u promet ubrzo nakon pokretanja Jolly5Xpandera i biće dostupna svim članovima.

Ukratko da vam objasnim čemu je namenjena ova aplikacija. Preko ove aplikacije vršiće se pradaja stikera za socijalne mreže kao što su facebook, viber i sl. Preko ove aplikacije moćićete da zarađujete na dva načina. Direktno i indirektno.

Direktno članovi mogu da zarađuju preko kreiranja stikera trenutno preko nekog od postojećih stiker editora kao što su na primer stickeryou.com, fotor.com, adornpic.com i drugi, a kasnije Jolly5Pro programiraće sopstvenu platformu za izrađivanje stikera i beće dostupna svakom članu Xpandera. Kada kreirate stikere šaljete Xpander timu, koji odlučuje da li ti stikeri mogu da se stave u promet/prodaju ili vam vraćaju na doradu kako bi zadržali kvalitet ovog proizvoda. Ukoliko se nađe na android platformi za prodaju, kada neko kupi stiker preko ove platforme vama ide zarada. Možete kreirati neograničen broj stikera. S obzirom da će Xpander imati veliki broj članova imaćete ogroman potencijal za veliku zaradu od prodaje stikera preko naše platforme.

Indirektna zarada je od kupovine sitikera svakog vašeg referala, odnosno kada vas referal kupi stiker Vi kao njihov sponzor imate proviziju od te kupovine.

Stikere će kreirati ne samo članovi Xpandera nego i naši saradnici, zaposeleni ili po ugovoru.
Takođe, ova aplikacija naćiće se i na google market. Bitna stvar je to što svako ko nije član, a slučajno ili preko neke naše reklame može kupiti ovu aplikaciju i na google market, s tim što što kad kupi i kad hoće da se registruje sama aplikacija ga vodi na stranicu Xpanera da uplati poziciju u matrixu Xpandera, pa tek onda može da koristi ovu aplikaciju.

Vrlo važna stvar: Pri registraciji u Jolly5Xpander stavljajte tačan broj vašeg telefona. Iz razloga što će se uvesti i verifikacija vašeg telefonskog broja i potvrđivanje koda preko sms poruke. Zašto je to nama potrebno? Nama nije potrebno nego vama, zato što će vas telefonski broj uskoro biti i vas referal link pored već postojećeg blog referal linka. Jer će u Xpanderu biti aplikacija za slanje sms poruka. Biće gotovi tekstovi za oglase i barcode aplikacije preko koje ćete ponuditi vašim prijateljima aplikaciju i kupovinom aplikacije postaju deo Xpandera sa ogromnom mogućnošću zarade. Ovu mogućnost moćićete da ponudite svim vašim prijateljima iz telefonskog imenika. Čak ćete moći da kupite vaučer u Xpanderu od 0,06 btc i pokloniti nekome ko će odmah ući u Xpander sa upisaivanjem koda koji će mu stići kao sms poruka.

Pri pokretanju druge matrice imaćemo drugu aplikaciju i druge editore kako bi zaradili od iste. I uvek ćemo prihvatiti isključivo kvalitetno odrađene proizvode. Jer Xpander već postaje svetski brend i tako će i ostati zbog kvaliteta i profesionalnosti u izradi softvera i aplikacija.
Članovi će takođe moći ubrzo nakon pokretanja Xpandera da zarađuju na još jedan način. Moćiće da kreiraju blogove na našem blog editoru (jolly5blog.com). koji će se koristiti za zadatke i svaki prihvaćeni blog član će biti plaćen za taj blog. Članovi mogu da kreiraju video i svaki video koji bude prihvaćen i koji će se naći u delu za zadatke biće plaćen. Članovi koji budu napravili fotografije koje će se kasnije naći u delu za zadatke biće plaćeni za to.

Vaš Admin

 

Registracija na Jolly5Xpander