NOVO JOLLY5XPANDER SADA X2 KOŠTA $30

Jolly5Xpander je projekat koji se svakog dana sve vise razvija. Kada smo započeli ovaj projekat odredili smo faze njegovog razvoja. Zato što ovo nije običan internet program kratkog daha. Ovo je moćni sistem koji koristi dostignuća savremene tehnologije i bavi se njenim daljem istraživanjem i napredovanjem. Vizija koju smo imali na samom početku je prerasla i odredila svoj krajnji cilj, a to je nova cripto valuta JollyCoin.

U prethodnom periodu vršili smo analizu kroz anketiranje članova koji su se registoravli ali nisu platili pozicije u Xpanderu X1, koji je osnovni razlog zbog kog nisu postali aktini članovi Xpander tima. Razlog tome je bio nestabilnost i rast btc, samim tim i previsoka cena pozicija za većinu tih članova. Kako nismo u mogućnosti da smanjimo početno ulaganje od 0,06 btc u Xpanderu X1 jer bi time narušili ceo projekat koji smo započeli i koji se uspešno razvija kroz planirane etape, odlučili smo da otvorimo još jedan sistem, odnosno pustimo u rad novu matricu Xpander X2. Na taj način olakšaćemo svim potencijalnim članovima da kroz zaradu iz X2 kupe pozicije u X1, i takođe zarade kroz taj sistem.

Xpander X2 je identičan Xpanderu X1, razlikuje se samo način plaćanja, ovde se vrši plaćanje u dolarima i cena pozicije je 30$. Na taj način smo omogućili da se ovom programu pridruži veći broj ljudi.

Prvom zaradom koja ce stici na my wallet sistem Vam automatski kupuje pozicju u X1 od 0,06 btc a ostatak zarade mozete da isplacujete ili da investirate u X1 i X2. Subscribe u X2 će biti rešen da se skida sa RB.

Pri registraciji imaćete opciju da birate da li želite da idete na X1 ili X2 sistem. I dalje ćete raditi jedan zadatak dnevno koji će oslobađati vašu zaradu u oba sistema.

Referal link će takođe biti jedinstven, vaši potencijalni članovi moćiće da biraju da li žele da kupe pozicije u X1 i plate 0,06 btc ili žele da kupe u X2 i plate 30$.

Na sajtu će biti postavljen interni Exchanger preko koga ćete moći da menjate $ u btc i kupujete pozicije i ciklere u X1. Pri isplati nakon svakog obracunskog perioda zavisno od iznosa isplate, sistem ce reinvestirati deo novca u nove pozicije koje ce puniti poziciju sponzora, a samim tim vi ce te imati vise pozicija. Ostatak zarade koju budete ostvarili u X2 biće isplaćivana na vašim procesorima. Plaćanje će biti omogućeno preko advcash, payeera, peypala. Isplata će se vršiti preko advcash i payeera.

Svi koju su zainteresovani da kupe pozicije i ciklere za Xpander X2 da uplate novac na balans mogu pratiti ove instrukcije:

FB grupa https://www.facebook.com/groups/868410883293114/