Pozdrav svima,

Hteo bih večeras da se obratim svima koji su već postali deo Xpander tima i onima koji će tek postati u šta sam siguran.

Ja sam veoma srećan što veliki Xpander privodimo kraju i bližimo se startu. Još više sam srećan što budući svetski brend kreće sa naših prostora i što će najveći lideri proizaći baš sa Balkana.

Xpander je tako osmišljen i testiran da downline i leveli idu identično. Bez ciklera dowline i zadnji napunjen level razlikovali bi se samo 1 do 2 levela, ali sa ciklerima bukvalno dowline nam ne može pobeći niti jedan level više u svaki level. To znači, hteli mi ili ne sistem puni redom svku praznu poziciju.

Hteo bi da napomenem da 20 btc može da se zaradi samo ako imate 5 punih levela sa pozicijama, jer onima iz 5. levela da bi sistem od njega uzeo novac i uplati Vama za stage 5 mora da primi novac iz svog 5. levela. Sistem prvo uzima novac za nadogradnju pa nakon toga isplaćuje na Vaš wallet. Svaka pozicija otvara stalno nove pozicije pa zbog toga to punjenje ićiće veoma brzo.

Ono što treba da shvatite je da svaka Vaša pozicija ima vrednost od 111 btc. Kad-tad zaradićete toliko. Sistem je osmišljen da ne može stati, da ne zarade samo oni na vrhu matrice, jer ovde svi zarađuju, baš svi.

Zašto ima toliku vrednost svaka pozicija a platili ste je samo 0,03 btc (2×0,03). Evo zašto:
1. Krećemo sa kupovinom pozicije u matrixu i u ciklerima i zaradom od iste.
2. Sledeće šta se uvodi u Xpander je „berza pozicija“ gde ćete moći da kupujete i prodajete pozicije, Vi ćete definisati cenu pozicije u samoj internoj berzi pozicija.
3. Kad dostignemo cilj sa berzom pozicija, svaka pozicija prelazi u jollycoin i nakon tog ispunjenog cilja jollcoin će izaći na berzu.

Mi krećemo sa Matrixom 1. Za neko određeno vreme od nekoliko meseci imaćemo otvaranje novog Matrixa, Matrixa 2, 3 i tako dalje. Svaki novi matrix puni pozicije u sve prethodne matrice i u ove ciklere od 1 do 6 a gde iz tih istih ciklera opet dobijate pozicije u matrixe.
Sledeća stvar koju želim da Vam kažem je to što do sada niko nije mogao da garantuje vreme cikliranja.

U ovim ciklerima sam uveo formulu gde u svaki cikler vreme cikliranja je od 60 do 90 dana, zavisno o kojem cikleru se radi, tačno vreme cikliranja za svaki cikler objavićemo na samom sajtu u kompenaziocom planu. Na Vaše pitanje kad će ciklirati moj cikler, odgovor je najkasnije za 90 dana.

 

Svaka uplata u matrixu vam donosi 2 pozicije prva pozicija ide u downline vaseg sponzora, druga pozicija forsed metodom ide na prvu slobodnu poziciju u matrici

– U stage 1 ostvarena zarada matrixu iznosi 0,005 btc, dobijate poziciju u cikleru, koji kad ciklira donosi vam 0,02 btc. Svaki cikler ciklira 2 puta tako da ukupno ostvarena zarada od ciklera iznosi 0.04btc+0.005 zarada od matrixa sto je ukupno 0.045btc

– Stage 2 donosi zaradu od 0.08btc u matrixu i 2×0.05btc u cikleru, sto je ukupno 0.18btc. Takođe, ovde dobijate jednu novu poziciju u matrixu.

– Stage 3 donosi 0,12btc zaradu u matrixu i 2×0,29btc zaradu u cikleru, što je ukupno 0,7btc. Ovde dobijate 8 novih pozicija u matrixu, i 2 pozicije u cikleru C4.

– Stage 4 donosi zaradu od 3,61btc u matrixu, u ovom nivou dobijate 4 pozicije u cikleru i iz prethdnog S3 nivoa imate 2 pozicije u ovom cikleru. Ukupno imate 6 pozicija u cikleru C4, koje kad cikliraju dobijate jos jednom pozicije u istom cikleru i zaradu od (0,38×6)x2=4,56. Ukupna zarada u ovom nivou iznosi 8,17. Ovde dobijate 56 novih pozicija u matrixu i 12 pozicija u cikleru C5.

– Stage 5 donosi zaradu od 16.776btc u matrixu. Iz prethodnog nivoa dobijate 12 pozicija u cikleru C5 i 5 ciklera C5 dobijate u ovom nivou. Ukupna zarada u ovom cikleru iznosi (0,9×17)x2=30,6btc. U ovom nivou dobijate i 2 ciklera C6, cikliranjem ciklera C5 dobijate po jednu poziciju u cikleru C6 tako da ukupno imate 36 pozicija u cikleru C6 koji vam donosi zaradu od 187,2btc.

Ukupna zarada na ovom nivou je 234,576btc. Na ovom nivou otvaraju vam se i nove pozicije u 1790 novih pozicija u matrixu. Treba napomenuti da je moguća kupovina pozicija u cikleru nezavisno od matrixa. Pozicije u cikleru cikliraju na vec opisani način. Ukupna potencijalna zarada za samo jednu poziciju u matrixu iznosi 234,671btc. Registracijom na sajt jolly5xpander dobijate 2 pozicije. Napredovanjem kroz nivoe matrixa do 5 stega dobijate ukupno 1856 novih pozicija u matrixu. Pozicije u matrixu se pune redom.

Vaš Admin

Registracija na Jolly5Xpander