Cesto postavljana pitanja clanova

1. Kako da se logujem na novu skriptu ?
– Datoteka/dokument – Prvo logovanje na Jolly( nova skripta) https://www.facebook.com/notes/2318…
2. Zasto ne mogu da se logujem na novu skriptu?
– Ukoliko je na nalogu u staroj skripti postojao samo gift cod ili neki od ciklera takav nalog bice “prazan” – Razlog – cikleri se prenose na skriptu Xpander gde nastavljaju da zaradjuju. Nalog se automatski aktivira ukoliko odlucite da ulozite u neki od paketa/planova koji su ponudjeni na novoj biz skripti.
3. Zasto mi je potreban PIN ?
– Pin je kombinacija 4 broja koja Vi odaberete , potrebno ga je upisati jer je on jos jedno sredstvo zastite Vaseg naloga. Koristi se prilikom povlacenja sredstava na procesor.

4. Zasto mi se ne prikazuju referali na novoj skripti?
– Referali koji nisu prikazani nisu jos uvek prebaceni na novu skriptu. Nakon unosa svih clanova pojavice se referali u vasoj liniji .
5. Zasto mi ne prihvata promenu pasvorda ?
– Sistem prihvata kombinaciju slova (veliko/malo) i brojeva .

6. Zasto mi nije upisan dnevni interes ?
– Dnevni interes se upisuje tekuceg radnog dana za predhodni radni dan po server vremenu ( server vreme 00:00 h po Grinicu , London – 01:00 h nase vreme ) .

– Interes se Ne upisuje za dane vikenda( subota i nedelja ) .
– Interes za poslednji dan radne nedelje ( petak) vrsi se po Server vremenu u subotu , dok se upis interesa za prvi dan radne nedelje (ponedeljak) vrsi po Server vremenu u utorak .
7. Mogu li da promenim sponzora ?
– Ukoliko clan nije zadovoljan svojim sponzorom potrebno je da se obrati email-om Adminu sajta sa valjanim razlozima zbog kojih zeli promenu sponzora. Admin vrsi proveru navedenih razloga , (relacija clan-admin, admin-sponzor) . Ukoliko Admin, nakon konsiltacija ustanovi da postoji problem na relaciji clan-sponzor po bilo kom osnovu ( nema informisanosti o nacinu rada na sajtu, nema komunikacije … ) IMA PRAVO DA IZVRSI ZAMENU SPONZORA

Email za korespodenciju – info.jolly5pro@gmail.com sa naznakom – promena sponzora.
8. Kako mogu da dodam sredstva na nalog i sa kog procesora ?
– Datoteka/dokument – Dodavanje sredstava u Jolly5 (nova skripta) https://www.facebook.com/notes/2318…
9. Kako mogu da kupim paket/plan ili napravim re-invest na svom nalogu ?

9.1. Kupovina paketa/plana ili Re-invest odradjujete odabirom sekcije – My Invest Plan , popunjavanjem praznih polja Select Investment Plan* / Select Payment Gateway* / Enter Deposit Amount i potvrdom na SUBMIT .

9.2. Koriscenjem tastera REINVEST
– Po Vasem izboru re-invest mozete odraditi u toku freezing perioda , u tom slucaju dolazi do automatskog reinvesta ( produzava da zaradjuje od datuma dospevanja i nema pending perioda za sledeci reinvest ) .

10. Zasto mi sajt ne prihvata moj invest?
– Cifra koja se upisuje prilikom investa mora da bude izrazena bez decimala ( okrugao iznos ).
– Nekada je potrebno odraditi refres stranice.
11. Kako da posaljem sredstva sa svog naloga drugom clanu Jolly5pro?
– Ukoliko zelite da posaljete sredstva koja su vam dostupna na balansu vaseg naloga drugom clanu Jolly5pro (vasem referalu, sponzoru ili bilo kojem drugom clanu) – to vam je omoguceno odabirom sekcije – Transfer to jolly Member , u toj sekciji upisete username clana kojem saljete sredstva , markiranjem u padajucem meniu izbor procesora na kojem su vam dostupna sredstva , iznos koji saljete i potvrdite. Poslata sredstva su odmah dostupna na nalogu clana kojem su poslata. Na poslata sretstva se zaracunava provizija od 5% ( primalac dobija umanjen iznos za iznos provizije ) .
12. Gde mogu pratiti upis Interesa i Komisije od referala ?
– Upis Interesa i Komisije clanovi mogu pratiti u sekciji – My Interests/Commissions .
– prikazana je ukupna komisija; ukupno dostupan interes; ukupno zamrznut interes
– u tabelama je prikazan upis po datumu Interes/Komisija

– zelenom bojom je oznacen datum od kada je plan odmrznut – Interes odmrznutog plana ( dostupno na balansu)
– crvenom bojom je oznacen datum do kada je Interes zamrznut (nije jos uvek dostupno na balansu)
Tabela Commission history
– prikazan je datum upisa komisije; od kada je dostupna komisija na balansu; user referala; iznos komisije
13. Da li mogu da spojim balanse?
– Da , mozete da spojite balanse . U sekciji Internal Exchange . Odaberite sa kog balansa saljete, odaberite na koji zelite da prebacite , upisite iznos i potvrdite .
– Provizija za spajanje balansa je 4,5% , bice vam prikazan iznos provizije u iskacucem prozoru koji treba da potvrdite ukoliko se slazete
.
14. Zasto je moj nalog izbrisan?
– Nalozi na kojima nema nikakvog uloga u periodu od 30 dana od dana registracije ili u slucaju da nakon isteka paketa nema nikakvih aktivnosti na nalogu u periodu od 3 meseca takve naloge sistem sam brise.